Uitstekende makelaar in Utrecht

Een goede makelaar kan ervoor zorgen dat het maximale uit jouw woning wordt gehaald. Zij helpen jou bij het biedproces, maar ook bij een snelle verkoop. Zo zijn wij bij Gusto Casa (makelaar in Utrecht) terecht gekomen via een goede vriend van mij. Hij had zijn huis binnen een week verkocht. Zijn woning stond voor €200.500 erop en werd uiteindelijk verkocht voor €212.000.

Een maand geleden maakte wij een afspraak met Lindy. Toen is alles hartstikke snel gegaan. Onze woning is namelijk vorige week verkocht en daar ben  ik Lindy enorm dankbaar voor. Het is daarom ook echt een aanrader om contact op te nemen met Gusto Casa als je opzoek bent naar een goede makelaar in Utrecht.

Gusto Casa

Bij Gusto Casa kan je voor meerdere diensten terecht, namelijk:

  • Huis verkopen
  • Huis kopen
  • Bouwprojecten
  • Taxatierapporten
  • Advies

Lindy Hendriks is een fantastische makelaar die je voorziet van goed advies en duidelijk communiceert. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Persoonlijk hecht ik daar enorm veel waarde aan. Inmiddels zijn wij met een huis bezig en daarvoor hebben we Lindy ingeschakeld. Zodra er meer duidelijkheid is, kom ik erop terug! Bekijk de website van Gusto Casa voor meer informatie. Het is de beste makelaar in Utrecht!