Op zoek naar verlichting in barendrecht? Ga langs bij het Lichtpaleis

Bent u op zoek naar verlichting barendrecht? Ga langs bij het lichtpaleis in Barendrecht. Wat zijn uw voordelen als u verlichting koopt bij het Lichtpaleis in Barendrecht? Uw voordelen zijn dat u geholpen wordt geholpen door vakkundig personeel en klantvriendelijk personeel. Dan wordt u op een fijne manier geholpen door mensen die er verstand van hebben dat is ook wel erg fijn. U krijgt topkwaliteit voor een scherpe prijs.

Mijn ervaring met het Lichtpaleis

Mijn ervaring met het Lichtpaleis is erg positief ik heb voor 3 maanden terug verlichting gekocht voor mijn nieuwe huis. Ik vond de producten erg mooi en niet te duur. Het personeel was erg vriendelijk, vakkundig en gemoedelijk. Waardoor ik me ook dingen uit liet leggen en mij op mijn gemak voelde ik raad dit zeker aan voor andere mensen die geen verstand hebben van verlichting.

verlichting barendrecht

Contact met het Lichtpaleis

Heeft u ook nieuwe verlichting nodig neem dan contact op met het Lichtpaleis door een mailtje te sturen naar info@lichtpaleis.nl, door langs het filiaal in Barendrecht te gaan of door te bellen naar 078 639 90 68.