Informatie over Heezen en Jansen makelaardij op heezenjansen.nl/

makelaarDe makelaar is opgericht zo’n tien jaar geleden in Elst en omgeving. Dit was toen de tijd geen gemakkelijke periode voor de huizenmarkt, maar is nu zo groot geworden dat Heezen en Jansen makelaardij niet weg te denken is. Zo verkopen ze elk jaar steeds meer huizen in de regio Elst en omgeving. Wilt u uw huis verkopen door een makelaar met veel ervaring en succes? Maak dan een kijkje op heezenjansen.nl/, want hier bent u op het juiste adres.

Persoonlijk communicatie met de klant

Het bedrijf werkt maar met weinig personeel. Zo zijn er twee makelaars en één binnendienstmedewerker. Doordat ze dus met z’n drieën zijn, zijn de communicatielijnen heel kort. Dit wordt door de meeste klanten heel erg positief ervaren. Daarnaast scoren ze hoge cijfers, doordat het team werkt met passie en veel enthousiasme.

Het team heeft zich laten specialiseren op het gebied van verkoop, aankoop en taxeren van particulier onroerend goed. Dit doen ze, omdat ze de klant altijd tevreden willen stellen en zo de beste service en het beste advies willen bieden.

Op de website van de makelaar kunt u van alles over ze vinden, denk hieraan aan promotiemateriaal, verkoopresultaten en nog veel meer. Neem dus gerust een kijkje!