Ik kwam uit op boilermarkt.nl/

Ik wilde graag een nieuwe boiler voor onze woning. Ik woon sinds een jaar samen met mijn vriendin in een woning in s hertogenbosch. We hadden eerst een elektrische geiser maar die verbruikte super veel stroom. We wilde daarom overstappen op een doorstroomboiler. OP internet had ik wat informatie opgezocht en ik kwam erachter dat die twee precies hetzelfde zijn. Echter verschilt het energieverbruik wel tussen de soorten modellen. Ik had samen mijn mijn vriendin wat onderzoek op internet gedaan naar de tarieven van de doorstroomboilers. Ik vond het zelf persoonlijk best een interessant iets om over te lezen dus ik ging op zoek naar meer informatie over hoe zo’n boiler nou precies werkt. Ik kwam terecht op de website van boilermarkt.nl/ .

boilermarkt.nl/

Website

Er was ook een erg ruim aanbod aan boilers te vinden. Toen ik onder het kopje van de doorstroomboilers keek was er tot mijn verbazing ook erg veel informatie te vinden over hoe de boiler nou precies werkt. Het koude water komt de boiler binnen en de verwarmde spiraal die in de boiler zit kan het water tot 60 graden verhitten wat vervolgens via een andere leiding weer de boiler uit gaat. Ik keek verder naar het assortiment waar het bedrijf over beschikt. Ik vond een erg ruim aanbod aan doorstroomboilers. Het bedrijf hanteerde ook erg lage tarieven in tegenstelling tot de andere webshops waar ik gekeken had. Ik had de website laten zien aan mijn vriendin en we waren overgestapt tot een aankoop. Deze boiler verbruikt ook een heel stuk minder energie wat natuurlijk erg gunstig is.