Goed nieuws over Zelf Goedkoop Verhuizen

Zelf Goedkoop VerhuizenIk goed nieuws over Zelf Goedkoop Verhuizen. Het is een fantastisch bedrijf. Zo hebben zij mij goed geholpen met het verhuizen van Nijmegen naar Lent. Mijn neef adviseerde mij om contact op te nemen. Zo heeft hij hele goede ervaringen overgehouden, omdat zij in een halve dag zijn complete inboedel hebben verhuist. Het fijne is dat zij alle middels ter beschikking hebben. Zo hebben zij professioneel personeel wat voorzichtig met jouw meubels omgaat, een verhuislift en een grote verhuiswagen. Dit is ontzettend belangrijk als je gaat verhuizen. Mijn vriendin en ik samen daarom erg tevreden over Zelf Goedkoop Verhuizen.

De kosten

Wat betreft de prijzen zijn ze erg voordelig en als je het vergelijkt met overige verhuisbedrijven al helemaal. Zo kost een verhuiswagen €195,- voor een halve dag. Dit is zelfs inclusief personeel. De lift kost €65,- per uur of €125,- all in. Het valt dus reuze mee. Voordat je het weet ben je over verhuist.

Mijn vriendin en ik zaten er enorm tegenop. Zo waren wij bang dat onze meubels kapot zouden gaan en dat het dagen zou gaan duren. Geloof het of niet, maar in een halve dag heeft Zelf Goedkoop Verhuizen het voor elkaar gekregen om helemaal over verhuist te zijn. Het is daarom in onze ogen ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen. Dit wordt teven bevestigd op het internet. Zo wordt er erg positief geschreven. Er staat namelijk dat zij nette prijzen hanteren, kwaliteit leveren en professionals zijn.